fbpx
KALI Creative Logo

Vilket behov har ni?

Låt mig hjälpa er att skapa en unik och differentierad identitet som engagerar och imponerar på er målgrupp!

Ert varumärke är mer än bara en logga. Det är också en kombination av era kunders upplevelse av ert företag, och den emotionella koppling de har till era produkter eller tjänster. Genom att investera i er varumärkesidentitet kan ni skapa en positiv upplevelse för era kunder och stärka er position på marknaden.

Branding Light

Driver ni ett mindre företag/organisation som är redo att börja synas och höras

Föregående bild
Nästa bild

Kämpar ni med att hitta ert företags grafiska identitet? Detta paket är en grym start till företag som vill bygga en enhetlig grund i sin kommunikation, men som inte behöver något allt för avancerat. I paketet sätter jag en grafisk grund att luta er mot i ert arbete, mitt bäst sålda erbjudande!

Jag kommer att använda er företagslogotyp i PNG-format om ni har. Annars använder jag en tillfällig i arbetsprocessen. Har ni Canva Pro kan ni enkelt lyfta in er färgpalett och typsnitt i er varumärkesprofil efter leverans.

PRIS
3999 sek exklusive moms
Leverans: ca 2-3 veckor

Branding Glow

Har ert företag en tydlig röst som ni behöver hjälp att gestalta och kommunicera

Föregående bild
Nästa bild

I detta paket arbetar vi tillsammans med definiera ert varumärke, vi formar en unik och eftertraktad signatur för att sätta er i rätt segment och attrahera era drömkunder. Detta är min mest omfattande tjänst inom branding som ger er en stark grund att utgå från i er kommunikation. 

I paketet ingår en Branding Guideline som är skräddarsydd för att förstärka den exklusivitet som ert varumärke förtjänar.

PRIS
14 499 sek exklusive moms
Leverans: ca 3-5 veckor

Logotype Design

Behöver ni “bara” en unik signatur till ert företag?

Föregående bild
Nästa bild

Låt mig designa och visualisera ert varumärkes personlighet genom en skräddarsydd logotype. En exklusiv tjänst där jag tar fram de tänkbara logotyper ni behöver i de vanligaste formaten. Jag skapar flera färgvarianter om ni önskar förutom svart och vitt som är standard.

För er som vill sticka ut finns också möjligheten att låta mig handmåla detaljer i er logotype. Element som stärker er unika ton. 

PRIS
7999 sek exklusive moms
Leverans: ca 2-4 veckor

FAQ

Nedan hittar ni svaret på några vanliga frågor

Givetvis! För mig är det viktigt att lära känna er och era önskemål. Därför ser jag gärna att ni bokar en gratis konsultation á 15 minuter (telefontid/skype). På så vis kan vi tillsammans prata ihop oss om era behov och hur jag kan hjälpa er på bästa vis. Skicka mig ett mail till: info@kalicreative.se så bokar vi in ett samtal!

Branding är konsten att skapa och förvalta en unik identitet för ett varumärke. Det handlar om att skapa en stark och igenkännbar image som kommunicerar varumärkets värden, personlighet och budskap till målgruppen. Det omfattar allt från logotyper, typsnitt, färgpalett och tonalitet.

Mitt Branding Light paket bygger på att du har en befintlig logotype i grunden att luta dig mot, men du vill stärka upp med enhetliga färgval, typsnitt och skapa en enhetlig grafisk grund. Mitt populäraste och mest budgetvänliga alternativ för att snabbt komma igång.

 

Mitt Branding Glow paket är en helhetslösning där du som kund får alla logotyper du behöver, handskissade element om önskemål finns, typsnittskombinationer, färgpalett, stockfoton och tillhörande mallar. Mitt mest omfattande erbjudande inom varumärkesbyggande kommunikation.

Mitt Instagram Glow paket är en grym grund till företag som vill ge lite extra kärlek till sin plattform. Kanske har ni kört fast och tappat motivationen till att publicera, eller så vet ni inte riktigt hur ni skall jobba med grafiskt material. Eller så saknar ni helt enkelt tiden att lägga på grundarbetet.

Detta paket utgår från er grafiska profil, där jag sedan skapar skräddarsydda mallar till ert konto som ni kan återanvända om och om igen. I paketet ingår mallar till Instagram, omslagsbilder till era highlights, en mall för utbud att spara som highlight, samt att jag analyserar er profil och återkopplar med åtgärdsförslag för ökad synlighet/tydlighet (bio-optimering). 

Vid köp av mina tjänster får du som kund en förskottsfaktura på 15% av totalbeloppet. När denna summa betalats in påbörjar jag arbetsprocessen för att färdigställa ditt material/tjänst. 

Resterande 85% faktureras efter godkänt material/tjänst, då får ni en slutfaktura med 14 dagars betalningsvillkor.

Jag erbjuder möjlighet till delbetalning om det efterfrågas!

Jag gör absolut uppdrag som “bara en logga” om jag har luckor i mitt schema. Men för mig är det ett väldigt ärofyllt och viktigt uppdrag som kräver noggrannhet och bakgrund, så för mig är det aldrig bara en logga. Det är en viktig grundsten i ditt varumärke och därför också ett stort jobb, även om många misstar det för en “quick fix”. 

Jag tror och hoppas att du som anlitar mig för denna typ av uppdrag har förstått att jag kommer lägga hjärta och själ i att förvalta ditt varumärke. Så det är med stor omsorg jag erbjuder denna lite förenklade version av branding. 

FLER FÖRSLAG 

Har ni andra behov än det som listats ovan? Spana gärna in andra höjdpunkter i mitt utbud:

Psst.. Är ni osäkra på vad ni behöver eller har ni frågetecken kring mina tjänster? Boka in ett kostnadsfritt möte så bollar vi idéer. Kontakta mig på Instagram DM eller fyll i formuläret bredvid så tar vi det därifrån!

Hur kan jag hjälpa er?

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.