fbpx
KALI Creative Logo

Tidigare uppdrag

Kul att du är nyfiken, låt mig presentera några av mina tidigare kunder

Föregående bild
Nästa bild

Branding Glow

W Estetik

Denna grafiska profilering är genomför som en såkallad “Re-branding” åt en kund som vuxit ur sin gamla profilering. Här har jag skapat en helt ny visuell tonalitet och lyft varumärkets känsla med en uppdaterad modern och elegant touch.

Denna brand guide innehåller bland annat tone-of-voice, logotype svit och en grymt inspirerande moodboard. I paketet ingår även sociala medier mallar där jag applicerat den nya tonaliteten.

Föregående bild
Nästa bild

Branding Glow

Här kan ni se resultatet till min kund Nadja Mayr som driver företaget Coming home to you. På bilden ser ni 4 av 12 sidor i den brand guide jag tagit fram till henne. På bild presenteras den mood board som sätter hela tonaliteten för det vi vill uppnå. Ni kan också de färgpaletten och logotyperna vi jobbar fram.

Eftersom Nadja redan innan processen visste att hon vill kunna trycka merch skapade vi fler variationer/format av logotyperna. 

Föregående bild
Nästa bild

Branding Light

By Nicole Rescorl

Här ser ni resultatet av mitt Branding Light  + Instagram Glow till min kund Nicole Rescorl. Denna kund är är makeupartist och hårstylist och behövde hjälp att bygga en grafisk grund för sitt varumärke. Hon jobbar mot bröllop, event och tv-produktions kunder och ville ha hitta en tonalitet som känns modern, romantisk och tilltalande. 

På bild två ser ni resultatet av sociala medier mallarna jag byggt som ingår i Instagram Glow. Denna paket-duo är verkligen grym och prisvärd!

Föregående bild
Nästa bild

Instagram Glow

Dr Amanda Stark

Låt mig presentera leveransen av Instagram Glow till min kund Dr Amanda Stark. Denna kund började med att beställa mitt Branding Light paket där vi satte färg/typsnitt och hela tonaliteten. 

Sedan byggde vi på med Instagram Glow som gav en grym grafisk grund till sociala medier. Här ingår både inläggs-mallar, highlight omslag och en mall för utbud. Allt för att bygga enhetlig kommunikation. 

Beauty By Lina annonsunderlag

Grafiskt annonsmaterial

Beauty By Lina

Min återkommande kund Beauty by Lina anlitar mig med jämna mellanrum för jusst grafiskt annonsmaterial. I detta fall hade dom anställt en ny kollega och därmed utökat sitt utbud. I detta paket la vi till en A4 som hon sedan kunde skriva ut och sätta som skyltning i salongen. Övrigt material var bara att spara ner, ladda upp och sponsra direkt i sociala medier.

Beauty Bar - Hemsida

Webbdesign

Denna kund hade en välfungerande hemsida sedan tidigare. Men de kände att den inte riktigt andades deras varumärke längre. Eftersom kunden är hem till både injektionsbehandlingar och frisörverksamhet var det viktigt att skapa en hemsida där verksamhetens hela utbud syns lika mycket. 

I detta fall bestämde jag mig för att bytta om den helt från grunden. Resultatet blev en hemsida med tydlig tonalitet, nya bilder och smidigt CTA.

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.