fbpx
KALI Creative Logo

Abonnemang

Kämpar ni med att hantera era sociala-plattformar samtidigt som ni driver er kärnverksamhet? Då är det inte så konstigt om tiden inte alltid räcker till. Jag tycker att Sociala Medier är bland det roligaste som finns, men jag vet också om hur tidskrävande det kan vara. Att driva företag samtidigt som man förväntas svara på kommentarer, posta inlägg och hela tiden vara up-to-date kan bli övermäktigt. Jag fattar!

Därför har jag skapat ett månadsabonnemang som ger er tid över till det ni gör allra bäst. Jag erbjuder skräddarsydda lösningar för företag som behöver hjälp med att hantera sina sociala medie-kanaler på ett effektivt och framgångsrikt sätt.

Lösningen för er?

Har ni svårt att få tiden att räcka till, känns sociala medier tidskrävande och komplicerat? Eller har ni helt enkelt bara fullt upp med att sköta din befintliga verksamhet? 

Mitt abonnemang lämpar sig för er som:

  • Har svårt att nå era drömkunder och hitta er målgrupp online
  • Har svårt att underhålla och vårda era kanaler/följare
  • Inte hinner med kontinuerliga uppdateringar
  • Har svårt att hänga med i algoritmerna och alla nya trender
  • Helt enkelt tycker att det är för tidskrävande
  • Är redo att anlita extern hjälp för att skapa en proffsig närvaro

Mitt månadsabonnemang kan tecknas från 3 månader (minimum), med 1 månads uppsägning. Se det som minst tre månaders ledighet från sociala medier, hur låter det?

Social Media Manager

Fördelar med Social Media Management

Spara dyrbar tid

Anpassat innehåll

Ökat engagemang

Följer trender

Social media manager

När du tecknar mitt Social Media Manager abonnemang skräddarsyr vi det utifrån era behov. Nedan listar jag olika förslag på funktioner som går att involvera. Tillsammans kommer vi överens om vilka funktioner som lämpar sig bäst för era behov.

Uppstartspaket

Mitt abonnemang inleds alltid med ett uppstartspaket (från 2198 SEK). I detta ingår bland annat Benchmarking, Content-kalender, Bio-optimering. Du som kund får också fylla i ett formulär som vi använder som grund när vi skapar er strategi.

Abonnemang

Social Media Management
8499 kr från
  • Anpassad strategi
  • Avstämningsmöten
  • Statistik och analys
  • Kontinuerlig kontakt
Månadspris

NYSTARTAT?

Har ni precis startat er verksamhet och är i behov av hjälp med att komma igång och synas? Jag erbjuder hjälp inom flera olika områden som kan kännas lite kluriga i början.

Vad behöver du?

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.