fbpx
KALI Creative Logo

Utforska en värld av möjligheter!

Jag brinner verkligen för kreativt skapande, och inget gör mig gladare än att experimentera med färg och form. Välkommen till en spännande värld där alla dina idéer kan bli verklighet!

Mina tjänster inkluderar:

Med skräddarsydda mallar och material som verkligen återspeglar er verksamhet och ert unika tonläge kan ni lättare göra ett minnesvärt första intryck.

Låt dem minnas er!

KALI Creative

Instagram Glow

Behöver ert företagskonto ett lyft? Ge ert konto ett professionellt helhetsintryck!

Previous slide
Next slide

Detta paket fokuserar på att lyfta er företagsprofil på Instagram. Det är perfekt för er som har kommit igång, men som känner att er profil behöver lite extra kärlek. 

Jag kommer att använda er logotype, typsnitt, färgkod, bilder och budskap när vi skapar mallarna. Allt för att de ska andas just er verksamhet!

Psst.. Har ni tillgång till Canva så kan ni enkelt redigera och uppdatera innehållet. På så vis kan ni använda mallarna om och om igen, grymt va!

PRIS
2599 sek exklusive moms.

Grafiskt annonsmaterial

Är ni redo att annonsera, men saknar en grafisk tydlighet i ert budskap?

Previous slide
Next slide

Redo att ge era Sociala Medier en liten extra boost? Med detta material behöver du i stort sätt bara ladda upp och trycka på publicera och “boosta inlägg”. Eller varför inte sätta upp det som en kampanj direkt i Ads Manager?

Jag kommer att använda er logotype, typsnitt, färgkod, bilder och budskap när jag skapar materialet. Detta är alltså en helt skräddarsydd produkt. Allt för att de ska andas just er verksamhet!

* Designen/innehållet är samma, men anpassas efter formaten. Det innebär att det kan skilja sig lite i de olika formaten.

PRIS
1099 sek exklusive moms.

Workbook eller PDF

Behöver ni säljmaterial som matchar er tonalitet? 

Previous slide
Next slide

Sociala medier i all ära men ibland behövs det annat presentationsmaterial och säljmaterial. Flera av mina kunder köper till PDF:er eller Workbooks som går i samma design som de sociala medier mallar jag skapat. 

Jag kommer att använda er logotype, typsnitt, färgkod, bilder och budskap när jag skapar materialet. Detta är alltså en helt skräddarsydd produkt. Allt för att de ska andas just er verksamhet!

PRIS
1649 sek exklusive moms.

FLER FÖRSLAG 

Har ni andra behov än det som listats ovan? Spana gärna in andra höjdpunkter i mitt utbud:

Psst.. Är ni osäkra på vad ni behöver eller har ni frågetecken kring mina tjänster? Boka in ett kostnadsfritt möte så bollar vi idéer. Kontakta mig på Instagram DM eller fyll i formuläret bredvid så tar vi det därifrån!

Hur kan jag hjälpa er?

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.