fbpx
KALI Creative Logo

Hemsida - Silver

Låt oss skapa något fantastiskt tillsammans! Detta paket innefattar en fulltalig hemsida i form av en landningssida samt upp till 6 undersidor. 

*Webbsupport efter avslutat projekt (efter 14 dagar) ingår ej. Det innefattar exempelvis uppdateringar av hemsidans funktioner.

  • Pris från 11 900 SEK

    Pris exklusive moms.

Halva priset faktureras innan påbörjat arbete, resterande summa faktureras i samband med leverans.

Lina Katana

Tillval

Ibland är inte lagom nog, så här kommer några av våra populäraste tillval. Har ni andra önskemål som inte finns listade så tveka inte att bolla med oss. 

Fler möjligheter

– Behov av extra revision – från 850 kr / h
– Grafiskt Id “light” med färgpalett och typsnitt  – från 3500 kr
– Bildredigering för unikt utryck på hemsidan – från 450 kr
– Matchande mallar till sociala medier i Canva – från 450 kr

Samtliga priser exklusive moms.

Jag ser fram emot att få jobba med er!

PRAKTISK INFORMATION

FÖRBEREDELSER

Vi börjar med en dialog digitalt eller över telefon där ni får berätta mer om er företag, era kunder och era mål. Det är ett viktigt första steg för att jag skall få en tydlig bild av vad ni vill att er nya hemsida ska åstadkomma.

Tillsammans pratar vi ihop oss om förväntningar på design och funktion. Ni kommer också att få en checklista på underlag som behövs för att komma igång.

GENOMFÖRANDE

Jag kommer att ta fram ett designförslag som vi kommer att gå igenom tillsammans. Detta för att säkerställa att designen är i linje med era önskemål och att det speglar ert varumärke. Här kommer ni ges möjlighet att ge feedback så att vi i ett tidigt skede hittar och säkrar er tonalitet.

När ni godkänt grunddesignen kommer jag att bygga färdigt er hemsida och samtligt avtalade funktioner.

AVRUNDNING

När alla funktioner är på plats och designen i mål är det dags för en avstämning. Under detta tillfälle går vi igenom hemsidan tillsammans och jag kommer guida er genom sidans funktioner. 

Vi passar även på att prata ihop oss om lanseringen av hemsidan och spikar datum.

AVSLUT

Hemsidan är färdig och det är dags att visa den för omvärlden! Ert digitala skyltfönster går nu live (enligt avtalat datum). Men känn ingen stress, jag finns tillgänglig för support och frågor i 14 dagar efter leverans!

FAQ

Nedan hittar ni svaret på några vanliga frågor

Givetvis! För oss är det viktigt att lära känna er och era önskemål. Därför ser vi gärna att ni bokar en gratis konsultation á 20 minuter (telefontid/skype). På så vis kan vi tillsammans prata ihop oss om era behov och hur vi kan hjälpa er på bästa vis. Skicka oss ett mail till: info@kalicreative.se så bokar vi in ett samtal!

Det är svårt att besvara innan vi känner till kringliggande faktorer. Men vi brukar säga att man får räkna med ca. 4 veckors leveranstid. Förutsatt att kunden har allt material färdigt vid start.

När det kommer till produktion av hemsida är det viktigt att ni som kund har underlag/material färdigt. Detta för att processen skall fungera smidigt och effektivt.

Om ni saknar bilder så kan vi hjälpa till med Stockfoton alternativt kontakt till fotograf. Texthantering är vi behjälpliga med alternativt kontakt till Copywriter.

Vi erbjuder även hjälp att skapa logotyper, grafiskt ID och liknande för er som just kommit igång. 

Ja, man behöver ha tillgång till antingen gratisversionen eller PRO. Detta för att ni som företag själva skall kunna gå in och göra individuella justeringar i mallarna.

I första hand avser det företag och verksamheter som är relativt nya i de sociala plattformarna (en eller flera plattformar). Coachingen anpassas individuellt utifrån utgångspunkt och behov, så det går att applicera på all företag/organisationer som önskar.

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.