fbpx
KALI Creative Logo

Hemsidor som gör intryck

“Syns man inte, finns man inte”. Jag brukar likna det med att er hemsida är ert digitalt skyltfönster. Dit kan nya som gamla kunder gå för inspiration dygnets alla timmar, vart den än befinner sig. En grym marknadsföringsresurs om ni frågar mig.

Jag hjälper er med

För mig är varje hemsida en unik plats dit vi leder kunden för att visa upp vem vi är och vad vi erbjuder. Det är också ett viktigt verktyg i vår digitala marknadsföring. Er hemsidan är en investering som kan kännas dyr till en början, jag förstår det. Men den kommer att jobba åt er dygnet runt, med hela världens som potentiell kund. Vilken annan anställd jobbar oavbrutet utan timlön?

KALI Creative

Webbdesign

Skräddarsydd och lyxig hemsida i WordPress

Föregående bild
Nästa bild

Låt oss skapa något fantastiskt tillsammans! Detta paket innefattar en fulltalig hemsida i form av en landningssida samt upp till 6 undersidor. 

Jag kommer att behöva er företagslogotyp, typsnitt, färgkod, bilder (hjälp med stockfoton ingår). Allt för att hemsidan ska andas just er verksamhet! 

Domän & Webbhotell – kostnad tillkommer årsvis och ingår ej i paketet. Önskar du hjälp med val av webbhotell hjälper jag gärna till!

PRIS
Från. 24 900 sek exklusive moms.

Webbdesign Touch-up

Behöver er befintliga hemsida ett lyft? Låt mig granska & ge feedback

Föregående bild
Nästa bild

Denna lösning fokuserar på att lyfta er befintliga hemsidas grafiska uttryck. Det är perfekt för er som har kommit igång, men som känner att er plattform behöver lite extra kärlek. Låt mig titta på er grund och ge feedback.

Jag arbetar i WordPress och kan vägleda er hur ni på egen hand kan göra justeringar som höjer användarupplevelsen på er hemsida. Ni får förslag på förbättringsåtgärder specificerade i en PDF med tydliga instruktioner. I priset ingår en granskning av er huvudsida alt specifika undersidor.

PRIS
Från: 3199 sek exklusive moms.

FLER FÖRSLAG 

Har ni andra behov än det som listats ovan? Spana gärna in andra höjdpunkter i mitt utbud:

Psst.. Är ni osäkra på vad ni behöver eller har ni frågetecken kring mina tjänster? Boka in ett kostnadsfritt möte så bollar vi idéer. Kontakta mig på Instagram DM eller fyll i formuläret bredvid så tar vi det därifrån!

Hur kan jag hjälpa er?

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.