fbpx
KALI Creative Logo
Social Media Insikter

Insikter

Ta kontroll över er sociala medie-strategi genom att läsa av era insikter.

Vi brukar säga att era insikter (dvs. insamlad data) är er alldeles egen unika verktygslåda. När ni läser av och analyserar era insikter kan ni också ta kontroll över era resultat.

Många företag lägger ner stor tid på att skapa innehåll i sina kanaler, men “hinner inte med” att följa upp resultaten. Vi fattar det helt och hållet, det är tidskrävande att underhålla sina Sociala Medier. Men det är först när ni börjar följa upp era resultat som ni kan se skillnad och nå era mål på riktigt. Här kommer 4 fördelar med att läsa av era insikter:

  1. Fatta strategiska beslut: Genom att analysera data får ni en tydligare bild av vad som fungerar och var som kanske inte riktigt träffar rätt. Er insamlade data gör det helt enkelt möjligt att fatta strategiska beslut, som är baserade på fakta istället för gissningar.
  2. Tala till er målgrupp: Insikter ger er värdefull information om era följare – deras intressen, beteenden och preferenser. Med denna kunskap kan ni enklare skapa innehåll som verkligen träffar “rätt” och är aktuellt för er följskara.
  3. Optimera er strategi: Genom att utvärdera prestanda och resultaten av era inlägg kan ni hela tiden förbättra och justera er strategi för att nå bättre resultat och engagemang.

  4. Mäta trafik: Era insatser på Sociala Medier bör ge resultat, över tid. Men för att veta om ni lyckas behöver ni läsa av resultaten och mäta trafik. Lyckas ni övertyga era följare att klicka på länken i bio som ni uppmuntrat till? Det får ni bara svar på om ni analyserar resultat. 

Så vår avslutande kommentar blir givetvis, försök att prioritera/läsa av era insikter regelbundet – det är nyckeln till en framgångsrik sociala medier-strategi! Att inte utnyttja fördelarna med insamlad data är att gå miste om en möjlighet att höja er närvaro och konkurrenskraft på sociala medier. 

Behöver ni hjälp på vägen?

Tveka inte att ta kontakt med oss idag och låt oss hjälpa er att göra er sociala medier strategi till en kraftfull tillgång för ert företag. Klicka nedan för att boka en konsultation eller begära mer information om våra tjänster.

Ska vi hålla kontakten?

Vill ni ha erbjudanden och inspiration? Anmäl ert intresse i formuläret så missar ni aldrig mina erbjudanden.

(psst. jag lovar att inte vara långrandig)

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.