fbpx
KALI Creative Logo
KALI x LOVEAS

För oss är varje bild en berättelse,
och varje varumärke en identitet.

Föregående bild
Nästa bild

Starta 2024 med stil!

Vårt Social Brand Kit är det bästa av två världar, enkelt och effektfullt! Ge ditt företag den visuella ton och känsla som det förtjänar. Vi har skapat ett paket som gör det enkelt för dig att uppdatera med stil. Spara tid, samtidigt som ditt content går från njaaa till JAA!

PRIS
Kampanjpris: 5999 sek exklusive moms.
* Priset gäller för bokningar gjorda senast 1 december.

(ord. pris 6 899 sek ex moms.)

För oss handlar det om att skapa visuella berättelser som sticker ut, om att forma varumärken som känns genuina och om att skapa en digital närvaro som berör.

KALI x LOVEAS

Nyfiken på Loveas?

Anna driver Loveas där hon hjälper entreprenörer att höja sin visuella identitet med professionella brandingbilder, foto- och videoredigering samt skräddarsydda presets.

Nyfiken på mig?

Jag driver KALI Creative och hjälper modiga entreprenörer inom Lifestyle-segmentet att öka sin synlighet online, genom grafisk profilering, branding och sociala medier.

FAQ

Nedan hittar ni svaret på några vanliga frågor

Ja, om du är redo att börja synas och höras! För dig är det viktigt att ha en genomtänkt kommunikation och ett enhetligt varumärke – men det behöver inte vara allt för avancerat. 

Ja och nej, man behöver helst ha tillgång till antingen gratisversionen eller PRO. Detta för att ni som företag själva skall kunna gå in och göra individuella justeringar i mallarna.

Lightroom finns både som app och program till din dator. Lightrooms mobilapp är gratis och den hämtar du i App Store eller Google Play. De Presets du får i Social Brand Set är anpassade efter appen.

Du kan även använda Adobe Lightroom och Adobe Lightroom Classic för din dator, men då krävs en licens. Detta är inte nödvändigt för att köpa vårt Social Brand Set.

Givetvis! För oss är det viktigt att lära känna dig och dina önskemål. Därför ser vi gärna att du bokar en gratis konsultation á 20 minuter (telefontid/skype). På så vis kan vi tillsammans prata ihop oss om dina behov och hur vi kan hjälpa er på bästa vis. 

Givetvis! Hör av dig till oss så tar vi det därifrån. Vi kan hjälpa till med allt från sociala medier, webbdesign till fotografering och film.

Vid köp av våra tjänster får du som kund en förskottsfaktura på 15% av totalbeloppet. När denna summa betalats in påbörjas arbetsprocessen för att färdigställa ditt material.

Resterande 85% faktureras efter godkänt material/tjänst, då får du en slutfaktura med 14 dagars betalningsvillkor.

Låter detta intressant?

Låt oss påbörja er nya branding tillsammans. Vi är redo när ni är. Men först behöver vi lära känna varandra lite. Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan till oss så tar vi det därifrån. Vi ser fram emot att höra ifrån er.

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.