fbpx
KALI Creative Logo
SMART sociala medier strategi freebie

Smart marknadsföring

Vill ni nå framgång och uppnå era digitala mål på ett mer strukturerat och effektivt sätt?

Kommunicerar ni ert företag i sociala medier idag? Eller skall ni just börja? Då är det dags att ta steget och använda SMART-metoden för att sätta och uppnå era mål. Många gånger kör man bara igång (vilket givetvis inte är fel) utan att reflektera över vad målet är.

Att sätta upp mål i SMART-modellen är en fantastisk början på er Sociala Medier Strategi, varför då tänker vissa av er nu? Vad är ens SMART-modellen tänker kanske ni andra? SMART-metoden är en beprövad strategi som hjälper företag att formulera mål som är specifika, mätbara, uppnåeliga, relevanta och tidsbestämda.

DENNA METOD HJÄLPER ER ATT:

  1. Specificera målen: Det handlar om att vara tydlig och konkret när man formulerar målen. Vad vill man uppnå och varför är det viktigt?
  1. Göra målen mätbara: Det är viktigt att kunna mäta framsteg och resultat för att veta om målen uppnås. Genom att använda kvantifierbara mått kan man följa upp och utvärdera.
  1. Säkerställa att målen är uppnåeliga: Målen bör vara realistiska och möjliga att uppnå baserat på tillgängliga resurser, tid och kunskap.
  1. Koppla målen till relevanta aspekter: Målen bör vara relevanta för företagets övergripande strategi och affärsmål. De bör bidra till företagets framgång.
  1. Sätta en tidsram för att uppnå målen: Att ha en tydlig tidsgräns hjälper till att skapa struktur och fokus, samt möjliggör planering och prioritering av resurser.


Genom att följa SMART-metoden för att sätta mål för företagets sociala medier kan ni öka chansen att nå framgång och se konkreta resultat. Det ger också er en ram för att utvärdera och justera er strategin över tid.

För att hjälpa er komma igång att specificera era digitala mål har vi utvecklat en enkel PDF som ni kan använda er utav. I denna PDF finns också förslag på exempel så att ni får en bättre förståelse för hur ni kan utforma er målsättning.

Ladda ner mallen gratis nedan!

Ska vi hålla kontakten?

Vill ni ha erbjudanden och inspiration? Anmäl ert intresse i formuläret så missar ni aldrig mina erbjudanden.

(psst. jag lovar att inte vara långrandig)

FREEBIE

Sätt upp mål & lyckas digitalt

Genom att följa SMART-metoden kan ni sätta mål för företagets sociala medier. På så vis kan ni öka chansen att nå framgång och se/mäta konkreta resultat. 

Ladda ner er SMART-mall gratis nedan ↴

just nu endast 599 kr

Färgguide & Typsnittsguide till dig som vill ge ditt företag ett grafiskt lyft med en tight budget. Supersmidigt!

Detta paket innehåller 84 färdiga färgkombinationer + 35 designvänliga typsnittskombinationer.